VOR SĂ CÂȘTIGE TOT

Vor să câștige tot. Este vorba despre social-democrații buzoieni care, astăzi, și-au lansat candidații la alegerile locale din 9 iunie. Liderul PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu spune că și-a propus, la scrutinul din vară, rezultate chiar mai bune decât cele obținute de fostul lider al organizației, Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD.

Romașcanu a precizat că, în cazul unui eșec al PSD Buzău la alegerile din iunie, este dispus să-și dea demisia din funcția de președinte al organizației județene social-democrate.

Liderul PSD Buzău recunoaște, însă, că are unele emoții în privința unor localități din județ, acolo unde lupta electorală va fi foarte strânsă.

În schimb, Lucian Romașcanu nu are emoții în privința candidaturii sale la șefia Consiliului Județean Buzău, chiar dacă nu este perceput drept un lider local, ci mai degrabă drept un om politic de centru.

Pe lista candidaților PSD Buzău la alegerile locale se află 3 femei, dar și câteva noutăți. Noile propuneri ale social-democraților sunt, în special, tineri, care îi înlocuiesc pe unii dintre actualii primari controversați.

Lansarea candidaților PSD Buzău la alegerile din iunie s-a desfășurat într-o atmosferă festivă, încheiată cu intonarea imnului județului Buzău, cântec compus și interpretat de Marian Mărgărit, cel mai longeviv primar social-democrat din județ și candidat pentru un nou mandat.

Related posts